Filozófiánk

Küldetésünknek érezzük, hogy munkánkkal hozzájáruljunk megbízóink munkájának megsegítéséhez. Hiszünk abban, hogy a munkánkhoz való lelkes hozzáállásunkkal szerzett megbízásainkkal hozzá tudunk tenni valami maradandót a világhoz. Ez az alkotóvágy él akkor is bennünk, mikor más szállítmányozókkal kell versenyeznünk. Gondolkodásunk szerint a piacot életben kell tartani, így állunk bátran minden kihívás elé. Minden elnyert munka egy-egy újabb feladat, amiben bizonyítani szeretnénk rátermettségünket, és minden megbízói pozitív visszajelzésből töltekezünk a másnapra. Célunk, hogy mind megbízóinkkal, mind pedig alvállalkozóinkkal folytatott tiszta, korrekt kommunikációval építsünk együtt egy színvonalas, minden félt kielégítő szállítmányozási szolgáltatást.

Történetünk

Büszkén valljuk, hogy cégünk 100 %-ban magyar tulajdonú szállítmányozási vállalat. A több mint 10 éve működő vállalatot 2014. májusában gondoltuk újra, így a korábbi tevékenységet és vállalati nevet a jelenlegire cseréltük. Csapatunkat megreformálva szállítmányozásban tapasztalt kollegákból válogattuk össze. A fiatalos lendületnek és a kiépített kapcsolatrendszernek köszönhetően cégünk egy év alatt dinamikus fejlődésnek indulva a korábbi 3 fős csapatból immáron 20-25 lelkes, elkötelezett dolgozót tudhat magáénak. Hiszünk összeszokott kollegáink sikerében, fő célunkat nem tévesztve szem elől: munkánkkal szeretnénk az ügyfeleink mögé állni, ezzel járulva hozzá az ő sikereikhez.

 

Előretekintés

Nagy figyelmet fordítunk alvállalkozóink elégedettségére is, és folyamatosan bővítjük a csapatunkat. Célunk, hogy minél szélesebb szolgáltatási spektrumon tudjunk optimális megoldást nyújtani.

Referenciák

ELG
Alveola
Rauch
Nefab
Baumit
Icon electric
Hőszig
Accesspoint
Wienerberger
Smart solutions
Berobbanunk a konyhába!
Holofon
NVC Lighting
Knüppel Csomagolástechnika
Tolnagro