SzállítmányozásKözúti gyűjtő szállítmányozás

Kisebb mennyiségű, kisebb méretű rakományok szállítására is van megoldásunk. A csomagot más rakományokkal együtt helyezzük el a rakodó térben, így biztosítva megbízóinknak, hogy szállítmányuk a legköltséghatékonyabb módon jusson el a célállomásra.

Mind export, mind pedig import viszonylatban heti rendszerességgel indítunk autókat, így az árut a lehető legrövidebb időn belül juttatjuk el a címzetthez.

Gyűjtő szállításaink során megbízható és gyors ügyintézéssel, egyutas szállítmánybiztosítást kínálunk Partnereink számára, mindemellett ADR-es áruszállítást illetve gyors vámügyintézést is biztosítunk. Szolgáltatásunk komplexitásával legfőbb célunk, hogy megbízóink munkáját a lehető legnagyobb mértékben megkönnyítsük.

Gyűjtőpontjaink számát folyamatosan bővítjük, így partnereinknek egyre több viszonylatra tudunk kedvező megoldásokat nyújtani. 

Kiemelt országaink – a teljesség igénye nélkül - Olaszország, Németország, Spanyolország és a Benelux-államok, ám a növekvő partneri igényeknek köszönhetően egyre több megbízást teljesítünk az Egyesült Királyság és a skandináv országok területén is.

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Szállítmányozás
Szállítmányozás

Szállítmányozás

Logisztikai szolgáltatás
Logisztikai szolgáltatás

Logisztikai szolgáltatás